NYÅRSAFTON

Ett Gott Nytt År på er allihopa!
Ha en riktigt bra kväll och en bra början på 2011 för det ska jag ha!


30 december, imorgon är det nyårsafton.

För ca tre veckor sedan drog jag ut en tand på högersidan i munnen. Jag har inte tuggat på den sidan sedan dess, vilket betyder att vänstertänderna är välanvända! Men det är inte det som är grejjen här nu. Igår drog jag ut en tand på vänstersidan, den som sitter exakt mittemot, så smilear jag så ser jag väldigt tandalös ut, och Daniel säger att jag ser hemsk ut, men jag tar de positivt för de kommer bli snyggt, och vet att han tycker om mig även att jag har två hål i käften. yeeeay. Men, grejjen va den att, idag gjorde mamma korvsoppa, mums, och det är ju små mjuka korv, potatis och moröttsbitar i den, som man typ måste tugga lite smått på. Och SJÄLVKLART, soppar jag in skeden i munnen, och börjar tugga på vänstersidan..... Smart drag tjejen, men jag har ju tuggat på vänstersidan i tre hela veckor, inte så lätt att tänka direkt att jag inte får tugga på den sidan.. Men jag kommer ju iallafall på det direkt och flyttar såklart maten till högersidan.
Tror inte att de kom så mycket mat i hålet, så rätt lugnt! 
 ♥


Inte okej

Strax beger jag mig till vårdcentralen, känns inte ett dugg roligt alltså. Man måste ju göra någonting åt att man inte är pigg, så är det ju bara, och har man varit sådär halvdålig ett tag och det bara blir värre, även att man är hemma och tar det lugnt, då är de inte bra. Så idag tog jag tag i det.
Måste borsta tänderna nu, Hajpåt.


Du vet vad jag menar, right.

Nu ska jag och mamma fixa min nyårsklänning. Den måste sys upp oså.
Hoppas att den blir helt underbar sen! :)Fortfarande inte pigg, jobbigt med denna hemska snyva, hosta och huvudvärk.
Hoppas jag blir pigg tills fredag, annars blir det inte jätteroligt.


Och ett plus i kanten, eller ett plus i inlägget. Så orkar jag inte med dig,
du är en otroligt jobbig människa som enbart förstör.

Julklappar,

Pga att jag inte har orkat plocka upp mina julklappar så gjorde jag det idag när jag har varit hemma. Och eftersom jag ändå inte har så mycket annat för mig i min ensamma sjuklingskväll så kan ni ju få se dom.

Av min baby fick jag en JetSet klocka :)


och av hans mamma och pappa en väska :)


Av Ine fick jag örhängen och en liten söt spegel


Av familjen blev det två par trosor, strumpor, pannband, söta sockar, mysig filt, glas, bestick och en rosa mysdress. Även en slant av mormor och morfar.

 

MIN FÖDELSEDAG :)

Vaknade upp hos Daniel klockan 6, frukost på sängen med ljus och paket. Supermysigt! Fick en Thomas Sabo berlock, ett rött hjärta med en liten hängande silver fyrklöver. I mitten på fyrklövern va det en äkta diamant :) Fick också ett paket av hans mamma och pappa, ett par superfina öronhängen :)
Efter jobbet så blev det tårta och paket av familjen. Fick två finkuddar, en bakbok, massa söta stickade prydnads bakelser, ett armband och en Gucci-parfym med en hudkräm till, som luktar hur gott som helst :)
Har faktiskt haft en jättebra födelsedag, och nu är jag riktigt trött! Ska såklart visa hur allt såg ut också!

 Klockan 16.00 när jag gick ut till parkeringen på jobbet, väntade en överraskning där på mig.Tack och hej för mig, Godnatt allesammans och ha en riktigt God jul! ♥

Födelsedag!

Grattis mamma på 46 årsdagen! Jag börjar pensla, jag flyter med känsla

Ååååh, trött trött trött. Vill bara lägga mig i sängen behind me och soooova. Försöker hålla humöret uppe genom att tänka på att Daniel snart kommer hem, om ca 1 timma.. Måste gå ner och fixa mackor till oss till imorgon. Förra veckan när jag skulle göra det så somnade jag innan jag skulle gå ner, och vaknade när han kom hem, så idag känner jag att jag måste göra dom!

Nyduschad, blöt i håret. Kvällspass på jobbet. Jag gillar inte att börja så sent riktigt. Mycket skönare att gå upp tidigt på morgonen!

You are not alone

Just nu sitter jag på Daniels rum och har inte någonting att göra. Han har precis åkt iväg på träning och jag är helt ensam. Borde ta mig till duschen, men jag är verkligen hur trött som helst. Sen ska jag kolla på hv, somnar säkert mitt framför skärmen då, men det gör inte så mycket.Ibland undrar jag hur du tänker, vad du vill, och varför du gör och gjort som du har. Jag finner så många svar, men vilket ska man följa och välja att lyssna på? Jag vill inte förlora det jag har nu, och med tanke på saker som hänt så har jag en känsla som gör att jag inte kan lita på dig. Sorry, men sådant är livet.

Äntligen naglar!

Äntligen har jag tagit initiativet och beställt en tid och fixat naglarna. Sen jag börjad jobba har de varit otroligt hemska. Har aldrig haft tid att fixa dom, det har varit olika längd, och när man går ut så känner man sig jätteful om händerna!
Så nu ska jag testa detta, känns det bra med jobbet och naglarna tillsammans så får de stanna kvar!


Min lilla busetjejHar inte jag ungefär världens sötaste hund?
En sak är jag 100 % säker på, att det finns INGEN,
inte någon annan som gillar snön så mycket som hon.

RSS 2.0