Tankar och händelser

Okej... över tre veckor sen det skrevs här. Inte okej.
Men nuså, nu kanske jag kan skaffa mig lite tid.
Har ju inte så mycket sådant över egentligen.
Ibland undrar man vart tiden tar vägen.
Man har den, men så fort man går utanför dörren så följer den med vindpustarna,
eller så fort man kommer innanför dörren så är det någonting som kommer före helt enkelt.
Man börjar prioritera nu, man gör bara det allra viktigaste, men man förlorar mycket på det.
Men i den här åldern, i nuläget så måste man tänka och fundera på vad man vill.
Det går inte att vänta med det tills man går i pension, för då har man förlorat många år på någonting som man inte ens förstår varför man har gjort.

Nu är det snart jul. Igår tändes första ljuset i adventsljusstaken. Då är det bara tre kvar. I förrgår var jag och mamma i Göteborg. Min tanke va att shoppa, delvis till mig själv och delvis lite julklappar. Så blev inte fallet. Det blev 3 par skor, 2 klänningar och 1 kavaj- Till mig själv. Alltså inga julklappar. Mamma köpte också skor och kläder, men inte heller hon köpte några julklappar.

Ur högtalarna spelas julmusik, just nu är det Mariah Carey- All i want for christmas som spelas. Kommer ihåg när jag, Ine, Mikaela och Nallo sjöng den i nian. Oj oj så längesen men attans va roligt vi hade på den tiden. Längesen det.

På onsdag ska jag spendera en vecka hos min älskling. Bara han och jag. Så underbart. Det kan vara bra att känna på hur det är att ha ett hem ensamma med varandra bara. Jag längtar för det kommer va hur mysigt som helst. Någon eftermiddag får jag försöka att dra med honom till A6, även att han inte tycker om det så måste det inhandlas julklappar!Nu är jag förhimlans trött, borde göra mig iordning för sängläge. I rummet är det kallt men jag har massa ljus tända, innan var det nämligen ca 15 grader här bara. Men allihopa får ha en otroligt skön vinterkväll, nu säger jag Godnatt för mig!

"Lördags afterwork"


Bild: MunksjöbronIgår kväll blev det utekväll med jobbet. Först mat o dricka på Olearys när hv visades. Vid halv 7 bar vi av mot racketcentrum för bowling. Det va väldigt trevligt, och vårt lag vann av de 4 lagen från jobbet!
Klara där så åkte vi tillbaka till Olearys, drack lite till o hade väldigt trevligt. Lite innan 11 drog jag mig hemåt, hade väldigt ont i kinderna men ville även va med min pojk lite också.

Stina och Sally!


Emma och jag!

Munksjön

Promenad runt munksjön, 2 dagar i rad. Duktigt duktigt. Gått med Stina båda dagarna, hur trevligt som helst. Igår va hennes kompis med också, jättesnäll tjej :)
Har jävligt ont i benen nu bara, imorgon och på söndag kommer det inte bli nådigt. Det är ju inte så att vi har gått vanlig lagom promenadtakt, utan de har gått sjukt fort.
Nu ska jag stoppa i mig en fet pizza, det är jag värd efter de här två dagarna!

Mörkerflicka

Idag åkte jag och mamma in till A6/ekohallen efter jobbet. Tredje dagen i rad. På vägen hem åkte vi till Alcamo för att jag skulle köpa mig en sallad. Jag körde, för det brukar jag göra när vi åker iväg mot staden o sånt. På väg hem från Alcamo, åkte vi förbi högskolan, och på den långa vägen förbi Shellmacken osv. Mitt på den långa sträckan så är det ju ett övergångställe. Klockan va lite efter 6, och det va kolsvart ute, men i stan är det ju rätt mycket lysen och sådant. Vi kom åkande där på vägen, och precis vid övergångstället, när vi passerar det, så är det någonting på vägen precis jämte bilen. Jag såg ingenting rakt fram, men på vänstra framrutan så reagerade jag på att det va något där. Jag blev rädd och kollade snabbt bak (ja, jag trodde att de va ett jävla spöke). Då gick det en kvinna där?!. Fatta att jag fick panik. Jag såg inte mäniskan. Det va helt sjukt. Jag såg henne inte fönns vi åkte förbi, och hon stog mitt på vägen. Tänk om hon hade gått något lite snabbare, då hade jag troligtvis inte suttit här just nu och hon hade troligtvis inte varit där hon är just nu. Hon syntes helt seriöst inte. Jag blev livrädd när jag såg henne. Helt sjukt.

Så nu tycker jag, att alla som rör sig ute som läser detta, ska använda REFLEX. Det är väl inte så himla svårt att pallra sig till närmsta affär och köpa en! Och för er som har det men som tänker; Äh, går man i stan så syns man ändå. Nej, det gör man inte.

RSS 2.0