Fikatajm whit myself

 

Fixar massa i hemmet, tvätt, städning o plockar undan massa skit på mitt rum. Det kan vara lite ansträngande, så nu har jag en paus med fika. Söndrig mjuk pepparkaka och negerboll :) Himla gott alltså.
Lyssnar även på sommarmusik, även om inte vägret ute är särskilt somrigt idag, men man blir peppad! 

Ne nu ska jag fortsätta med mitt, senare blir det till A6 för klippning, och träning av något slag med Jonna!


Regnig söndag

I fredags blev det partajj. Jag o Jonna va hos henne först, sminkade oss osv. Sen tog vi fram lite vin och drack lite. Runt 8 kom Daniel, Viktor och Filip, oså blev det en såkallad liten förfest. Vi körde en namnlek, där vi skrev lappar o satte på varandras huvud, o skulle gissa ut vad de stog för namn med hjälp av frogor. Världssvår lek alltså, jag hade världens problem med att lista ut. Kom näst sist första omgången, o andra omgången ramlade min lapp ner så då fuskade jag tydligen. Jaja :)
Sen gick vi till stan, där de va 5000 meter lång kö till centan typ, så vi pallade inte riktigt betala massa när vi hade gratissms o den kön pallade vi typ inte stå i. Så vi gick upp till Amor, där kön nästan va lika lång. Men där ställde vi oss. Drog hem rätt tidigt, för de va inte superduperkul asså.
I lördags vaknade jag o baby sent, vid halv 1. Vi stack upp till Jonna där jag färgade hennes hår, o sminkade mig, o sen drog vi till Kinnarps för att kolla Hv J-20. Dom vann, bra gjort typ. Sen stannade vi på A6 på hemvägen o jag köpte mig ett par leggings, härm av Jonna för dom va så sköna! :) Sen skulle de va en fotbollsmatch i friaredalen, så Daniel fick hoppa in o va med, fast han inte spelat fotboll på jättelänge typ. Jag o Jonna va där o kollade, o de va ju trevligt. Rätt smidigt eftersom Daniel bor jämte där o Jonna nästan oxå.
Efter matchen gick jag o Jonna hem med Candy till henne, o sedan åkte vi o Daniel o Anton o köpte pizza, fett men gott.

De va min helg nästan i detalj. Denna dagen har de inte hänt särskilt mycket, jag tänker ta mig en dusch nu medans baby kollar hockey nere. Så ha en bra söndagskväll allihopa! ♦

RSS 2.0