Allt de där om att va på väg nånstans

Idag är de slappardag, finns inte jättemycket att göra. Men jag har precis damsugit hela nedervåningen, bra initiativ av mig själv! Måste faktiskt damsuga mitt rum också, det är som en dammbomb här inne, inte konstigt jag blir förkyld som är kvalsterallergiker. Sen ska jag o pappa gå ut i det fina vädret en långrunda med Jezzie, om ca en halvtimma. Det är kallt men fint, en riktigt bra vinterdag, men vill faktiskt ha vår nu! Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, så det blir väl en bra vår om ett tag då.


Bild: Mars 2010

Gyyyyymet

Va på gymmet innan, trevligt o bra. Nu ska jag gå in i duschen, o sen ska jag göra hamburgare för Daniel kommer hit om typ 30-40 minuter kanske, efter sin träning iallfall, då måste man ju ha någonting i magen! :)
Efter en rätt sur dag så ska jag få känna glädje och få en må-bra-känsla och ett lyckorus i hela kroppen. Och närhet. Det viktigaste av allt.
Nu måste jag skynda duscha! Tjao!


Jag vill åka utomlands, gaah. Suttit här o kollat på resor, undra om något faller honom i smak?.. Tror inte de eftersom han inte gillar värme, men skulle vilja komma iväg en stund. Hade varit skönskönt. Bara jag och min kärlek ♥


Lämnad i skohimlen

Blev lämnad av min pojk idag vid 12-tiden. Då skulle han åka iväg, idag igen.. Till skara bar det av idag på match med a-laget. Så eftersom de är så himla underbart väder idag, så kunde jag inte motstå att gå ut en sväng i skogen med Jezzie. Hon älskar när det är sånthär väder, och snö såklart!
Kom in för en stund sedan, o då va jag så uttråkad, och för att då inte sätta sig här vid datorn, och klicka hem massa skor, så kollar man i skohyllan på sina "gamla" skor. Det finns 7 par HELT OANVÄNDA, som är alla mindre än ett halvår. Ooops, känns lite konstigt, men de kommer ju användas i vår o sommar allihopa. 

När jag väl kikade på dom, så ville jag ju ta på mig allihopa. Så nu delar jag med mig av lite bilder på mina skor :)

 
 
 

I skolådorna ligger två par skor, som är ca två veckor gamla kanske. Just dom två paren får ni vänta med att se tills i sommar :)

Galet vad tiden går fort när man har roligt

Känner att bloggen hamnar lite i ett hörn av min tid. Får ta o försöka skärpa mig!

Idag har jag varit ledig. Började dagen vid 9 med att äta frukost. Vid klockan 10 begav jag mig ner till gymmet för morgonträning, det är himla skönt när de knappt är en människa där nere, då kan man köra sitt egna race utan att ha någon annan o tänka på. Vid tolv-tiden åkte jag o hämtade Ine, då åkte vi in till stan för att kika lite. Sen åkte vi vidare till A6, där vi åt god mat och handlade lite. Jag köpte mig ett nytt träningslinne, ett par supersöta trosor och två supermysiga ljus o fat till dom.
Det ena står jättefint i fönstret och det andra står uppe på min skohylla. 
Det doftar underbart!  
 

Vid halv 4 åkte vi till frukthallen för jag skulle handla en jättegod frukt, fick även med ett paket med pysalis hem :)

 

Snart kommen min snufsis (tror jag).. Hoppas det iallafall! :)
Så jag får nog ta o fixa nåt gott o äta!


RSS 2.0