Mot varmare bräddgraderResväskan hamnade på 18 kg. Oops, känns sådär, kan inte handla massa nudå. Fast kom på sen att duschkräm, schampoo, balsam, hudkrämer m.m kommer ju minska i vikt på en vecka eftersom det är saker man använder varje dag. De löser dig nog bra dedära :)

Har massa o göra ikväll o klockan är redan halv 7. Helt sjukt, kommer inte hinna med hälften. Bäst att jag börjar kanske :)

Ha en underbar kväll, och en bra vecka för de ska jag ha!

Sommarmånad

Yep, första dagen på första sommarmånaden. Underbar dag. Sista jobbdagen på ett tag. Gott. Nu blir det semester. Inte långt kvar, resefeber, nja, lite då. Heltossig har jag varit nåra dar nu. Fan de kommer bli väldigt tokigt, är icke alls bra på engelska. Hmmmm.. Va kan hända liksom, gå vilse?

Förresten min hårddisk håller på att pajja helt. Den blinkar rätt helvilt så har den avstängd så den inte ska dö. My life ligger ju på den typ. Student, bal, alla möjliga födelsedagar, semestrar. Ja, allt. Vill inte att allt de bara ska gå upp i rök. Så snart beger jag, mamma o pontus oss in mot mediamarkt för att jag måste inhaldla en ny,+ skivor. Så slipper jag oroa mig när den nya dör om nåra år. Då har jag allt på skivor också, hur bra är inte de liksom?
Och ett plus är att jag kan radera ALLA bilderna som jag har på kameran så jag kan använda HELA minnet i den till denna semestern. Superbra!

Nu måste jag duscha, hejsvejs o ha en underbar kväll i sooolen! Puss på er.

RSS 2.0