Sunshine

Fixade naglarna i torsdags, hur snygga blev dom inte då!
Jag är superdupernöjd, kul med någonting annat än bara vanlig fransk.Idag är det underbart väder, wiho! Ska strax åka upp till Åsasjön och gå där med mamma och Jezzie. Få en vårkänsla, trots denna snön som kom i veckan. Det är ju ändå många plusgrader, så hoppas snön smälter bort fort nu!

Igår va jag och Daniel ute med Jezzie i skogen nedanför mig, mellan 6 och 7. Längden på rundan är inte jättelång, tar vanligtvis max 40 minuter att gå den när det inte är snö. Men nu hade det bara gått en person där innan oss, så det tog mycket längre tid, men skönt för benen va det!

Vårsol

Idag har det varit en helt underbardag, synd bara att man går runt inne på jobbet 8 av 9 timmar man är där. Nästan alla soltimmar, för efter 16 är det en kall sol, då den börjar gå ner. Känns lite tråkigt, men det känns alltid bra den 25! i Ikväll ska jag nog gå till smedjehov, genom skogen. Daniel har match, och jag har inte rört på mig på en evighet. Men jag har dock ont i knäna, så får överväga den saken senare.

Nu ska jag laga mat, är osäker på vad jag ska göra.. Men jag är väldigt hungrig så måste äta något iallafall.

Ha en underbart bra onsdagskväll, Tjo!

Torsdag, snart heeeelg!!

Yeeas, idag ska jag färga Jonnas hår, oså ska vi till A6 en stund oxå, måste ha lite godis, energidryck och en till bustier. Har ju bara rosa, och kan ju va rätt bra med en vanlig färg, typ svart.. Sen blir det att åka tll älskling vid 9 efter hans träning, mys! :)
Imorgon är de jobb 7-16, som vanligt. Efter det blir de fixa sig, för att sedan åka till Stina där tjejerna håller hus, äta lite o dricka lite. Sen möter vi upp killarna på Racketc för booooowling. Efter det, utgång. Hoppas de blir en bra dag imorgon, inte allt för jobbigt på jobbet för då kommer jag vara dödstrött på kvällen. 

Nog med tjat på mig nu. In i duschen som gäller! Bye! :)

Nu vill jag att det ska bli sommar!Älska vädret ute, mmmmmhh. Dock är det mycket goare i staden, för där är det inte alls mycket snö kvar, medans här i Taberg är de fullt med snö. Hoppas på en runda runt munksjön eller något sådant lite senare idag, ville det igår men Daniel ville inte. Men idag kanske :)

Na na na na, come on

Goddagens. Jobb idag, 7-16. Samma imorgon. Känns inte som de är torsdag imon, det va ju nyss helg liksom. Inväntar nya kläder, som beställdes för ca en vecka sedan. Tycker de borde vara in my house nu, men va nere på Ica nyss med mamma o dom har inte kommit hem.. Hmm dåligt tycker jag!

Ja ja, nog med klagande här tycker jag, nu blir det in o frächa till sig i duschen, för sedan kommer min snufsis hit ♥ ! :)

Puss på dig,

 

Nu sticker jag till A6 för att hämta ut tabletter på apoteket.
Sedan åker jag vidare till älsklingen! Så mys :) ♥

Du är flickan i reklamen, som har tagit charmexamenJag vill bara explodera
Lite till och lite mera
Som en lucka i mitt sinne
Känns det som jag har stängt inne


RSS 2.0