Nyköpta sommarskor

Va på A6 med mamma direkt efter jobbet för att köpa present till kalas på lördag! Kollade även på lite skor & kläder, och hittade ett par skor som jag tänkte mig på sommardagar, eftermiddagar på stranden, dagar på stan och i båten. Lagom höga och lagom låga för att springa runt i. Har inte speciellt många som är så låga så när jag väl hittade ett par som jag gillade så fick jag ju passa på!.

Kosläpp Habo

Igår åkte vi på kosläpp i Habo, ett helt gäng! Jag, mamma, Jezzie, Sally, Daniel, Karin, Nina, Jonas, Alexandra & hennes 3 barn. Bildregn!

Måndags

Ledig dag idag, för himla skänt ibland! Okej, jag har inte gjort så mycket, för att vara helt ärlig, mer än att sova hyfsat länge, äta frulle med mamma, sen åkte vi till MediaMarkt o köpte en ny mp3 spelare till mig, 4GB, låter mycket, det går in 1000 låtar på den. Bam. Rätt coolt. Eller så är jag bara kvar i stenåldern, så är det egentligen rätt vanligt med så mycket utrymme i en sån där liten sak. Jaja. Även ett nytt plastskydd till mobilskärmen fick det bli, då jag förra veckan drog bort det gamla. Och nåt riktigt äckligt nudå, när jag satte dit det för 1 år sedan, var det genomskinligt. Och nudå när jag drog bort det, var det brunt... Uuäk!
Sen fikade vi när vi kom hem, gick ut med Jezzie, åt middag o sen satte jag mig här o laddade ner låtar.
Förresten så hämtade jag ju ett paket från HM också, en rosa kavaj och en volanglinne innehöll det! Tjiihoo, sommar snart då hoppas jag på!
Förresten, känner att mina skor ska få lite mer uppmärksamhet, så nån snyggare bild idag då!
Sådär ja! 4 blev de visst! Titta o njut vettja!

Jeffrey Campbell, mina!

I torsdags fick jag sms om paket som jag skulle hämta! wohoo, fick ju hem ett par av dessa som var för små, så skickade tillbaka de och äntligen hade de kommit i min rätta storlek, LOVELY!
Man bara måste älska dom, och nu är chansen inte alls liten att det kommer bli fler, från Usa.

Tjejparty

Gårkvällen hos Sally, fest, dildosar, tjejer, fylla & skratt. En jättetrevlig kväll helt enkelt!
Började med att jag blev hämtad halv 7 av Hanna och Cissi. Sen en timma senare kom hon från Lustjakt med massa grejjor, som vi fick känna på oså. Många blev rätt fulla redan innan hon kom dit, så det blev en himla massa tjaj när hon va där, men det är väl bra att stämningen är bra! Senare drog de flesta till krogen, medans Becka körde hem mig vid 12. Trevlig kväll!

Torsdagseftermiddag,

Mumsigt med lite påskmust och chokladägg! :) Nu blir det en promenad i skogen med Jezzie! :)

Tatuering #5

I torsdags tog jag ju helledigt eftersom jag tog bort tandställningen då. Så passade även på att planera in tatueringstid då. Så det fick bli en vinge i sidan på kroppen, blev supernöjd och här är resultatet!
Passade även på att göra om min äldsta tatuering, min hibiscus som jag har vid svanken. Den fick några "krulliduller" runt sig! Också hur fint som helst blev det!

Igår söndag var det slappardag som gällde! Vid kvart i fem var det dags för massage med kroppsskrubb före! Helt otroligt skönt är det! Även relax efteråt med ångbastu och bubbelpool :)
Nu är det lite tvhäng som gäller, om det är nåt bra på tv!

Igår & Idag

Jag är superglad! :D

RSS 2.0