Teaterdags!

Dags för att åka till konserthuset och se Pang på Pensionatet med daniels mamma, pappa, syster o hennes pojkvän! Hoppas det är roligt och blir mycket skratt. Efter det blir det ut och äta!

Vårbilder!

En dag utomhus som bestod av bus och fix med bilarna!
Först sprayade jag på nåt medel som man baar tar nere på sidorna som ska verka i några minuter och sen sköljer man av det. Pappa sa att jag skulle gå in i garaget och hämta högtryckstvätten för att det va smidigast för att få allt o lossna, visst tänkte jag och började letningen. Kom ut med en blå stor maskin med en slang på, och då började pappa och Daniel skratta. -Högtryckstvätten, inte kompressorn, sa pappa och så började alla skratta och jag kände mig lite korkad..
Efter hela tvätteriet så tänkte jag att jag skulle byta mina däck på bilen, helt själv. Aldrig gjort det innan, men kan ju vara bra o kunna det liksom. Det gick bra, men tog lite tid bara. Men nu kan jag det iallafall!
Bildregn från dagen!

Miniödla,.

Var precis ute på promenad med Jezzie, då jag mötte på denna lilla krabaten vid sidan av stigen. Blev först förvånad, för jag kan inte minnas att jag sett så många ödlor i skogen innan, och sen va den kolsvart så började undra va de va för nån sort. Sen kom jag på att det bara är mars, och att denna inte borde leva än. Den borde ligga i ide eller ägg eller nåt, för än är det faktiskt inte sommar. Sen kom jag att tänka på att den kanske är farlig, och började då gå därifrån. Men nu ångrar jag att jag inte tog med den hem, hur ska den överleva massa minusgrader om det kommer och överraskar oss med sånt nu i mars/april?.

Paketpåbrevlådan.

Yeyyye igår kom det ett litet paket i vår brevlåda, 2 klockor låg de i det!

Beslutsångest!

Så himla jobbigt när man tröttnar på en hårfärg när man haft den ett tag. Nu är jag inne på något jag aldrig haft. Rött. Hur coolt hade inte det varit liksom? Mitt långa hår i röd färg istället för brun. Men detta måste jag fundera igenom mycket innan jag bestämmer mig. Det är ju ändå ett stort steg att få tillbaka till en snygg färg sen om det blir hemskt när man väl färgat det.

Fredag,

God fredag! Snart blir det en promenad med Jezzie, mysepys, fast dock regnar det, inte alltför himla gött. Men skönt att få röra på sig! Sen ska jag till Daniel, blir slapparkväll antar jag, framför nåt trevligt tvprogram eller nåt. Gårdagskvällen bestod av solning och bakning! Jag hade bestämt mig för att göra chokladbollar, och mamma ville ha fler maränger till dekoration! Så vi gjorde två plåtar med maränger, vanliga, choklad och rosa hjärtan, precis som jag gjorde förra gången. Fina blev dom! Sen gjorde vi chokladisar, dom blev väldigt supergoda! Muums!

Beställt!

2 nya klockor är på väg hem till mig i ett paket nu! Wiiiiiie, skönheterna är från Noon copenhagen i 2 snygga färger! Supercoooola! Bild på dem kommer när de kommit fram hit :)

Bondgård.

Igår åkte jag, mamma och sally hem till sallys föräldrar, där hon växte upp. De bor granne med en bondgård, så vi fick åka dit o kolla och gosa med kalvarna och korna! Så himla mysigt! Även med sallys häst, får och höns! :) Alla djuren va jättegosiga och jag fick även världens superpuss av en tjurkalv! :)

Du är inte okej.

Det du sagt, och det du gör, är absolut något som inte är fine. Du är en så hemsk människa, som bara tror du är så jävla cool. Innerst inne, vet jag att du egentligen är snäll, men just nu, efter det du gjort spelar det ingen roll. Du fattar inte själv, att det är du som förlorar på att vara sån här. Du förlorar tillit, respekt och mycket annat. Men nu finns det ingen återvändo efter allt, du kommer få se och höra mycket skit framöver. Jag kan också vara elak, väldigt elak, och det kommer du få äran att märka. Det är du själv som satt dig i denna sitsen, nu är det inte synd om dig längre, nu förtjänar du det.
Så visst, vill du ha fight, så är de fight.

RSS 2.0