Summershoping

Nytt i min garderob! Tröja med fransar, bikiniöverdel med fransar och till den en underdel med volanger bak!
Snyggt, somrigt och gulligt!

And 12 points go to Sweden!

Jag sa det för länge sedan, som så många andra. Vinner hon inte så är det något fel. Och självklart blev det så, att hon vann! Så grattis till oss Sverige!

Sportshop.

Bestämde mig i veckan att jag skulle köpa stavar att ha när jag är ute o går. Så jag o mamma bestämde oss för att åka in o köpa de idag på morgonen. Vi åkte till Intersport för att vi tänkte att där var det störst utbud. Det var tydligen 20% rabatt i hela affären o vi fick stå i kö i över 30 min. Jag köpte mig iallafall ett par stavar, Bungypump fick det bli! Köpte oxå ett par till Easytone, så nu har jag två par såna! :) Mamma köpte likadana, de svart/lila i skinn inhandlades idag!

Morgonsol,

Vilken underbar dag detta verkar bli, solen skiner, inte ett ända moln på himlen. Oså ska man gå inne på ett kallt lager från 7- 16.. Jaja.
Igår var det fullt upp, jag bestämde att vi skulle ta tag i att fälla ner den där björken på trädgården som vi pratat om så länge, och så fick det bli!
Omplantering

Denna dag har varit som lugnet i stormen. För ett litet tag sedan så planterade jag & mamma paprikakärnor (nån knäpp ide som kunde gått åt H.), som nu har växt till sig. Nu tyckte vi att det var dags att lucka lite och plantera ner dom i lite större krukor, så vi chansar på att det blir bra. Planterade även i mindre krukor så får vi se vilka som växer bäst!
Var över hos grannen, och där fick vi 2 tomatplantor, 2 gurkaplantor, 1 pumpaplanta och massa dill. Så nu har vi en egen odling här hemma, jättebra om det blir grönsaker på de, det hade ju varit jätteroligt!

Jezzie- bebis!

Har lagt över 626 bilder från skivor till datorn idag från när Jezzie va liten, alltså 2006.
♥ Love

BilträffMustang tema på dagens bilträff i Folkets park. Daniels bil lyste upp i det dystra vädret och det var många beundrare som kikade när på den. Det va mycket folk trots vädret, och hyfsat fullt på alla parkeringar med bilar inne i parken. Det blir nog dock ännu bättre i sommar när det är fint väder att åka upp dit!
Men ändå trevligt! :)

Taggar.

Mina nyinhandlade skor som jag älskar, som alla skor jag handlar helt enkelt! Alla skor med nitar brukar bara ha nitar på hälen/klacken, så hittade jag dessa med nitar på tårna och under klacken, hur coolt liksom? Blev in love direkt typ ju. Så här är de, mina nitskor! :)


 
 

Fixtrix

Underbar dag! När vi vaknade låg vi o kollade på tv i en timma, och efter frukosten åkte vi en sväng. Först till apoteket, hämtade astmamedicin & allergitabletter. Sen till Jula, jag hittade svarta kapslar till bilen, som jag ville ha! Och även lukta gott till insidan av bilen, doft ar jordgubb!


FÖRE;
EFTER;

Regnmorgon,

En småregning lördags morgon o jag är ute på morgonpromenad med Jezzie. Tycker det är mysigt o skönt när det duggar lite bara, luften känns så frisk! Man blir även piggare av regnet oxå! :)

Söndagsfint

Långsovmorgon blev det idag, närmare halv 12 var klockan när vi vaknade! Vädret idag har ju varit helt superbra, förutom att det inte varit jättevarmt såklart. Så när vi hade ätit frukost åkte vi ner till piren och tog oss varsin glass o satte oss i båten. Sen bar det av hem till mig, för middag för att Daniel o pappa skulle åka o spela golf. När dom åkte så passade jag och Pontus på att tvätta våra bilar, de var verkligen jättesmutsiga båda två. Och nu lär dom bli smutsiga nästan lika fort igen, eftersom vi har 2 stora björkar som är gula nu jämte garageinfarten. Tyvärr. Nu ska jag ta en promenad med Jezzie i solen!
Bye bye, ha en skön söndagskväll!

5dagars resumé

Lördag;
Jag åkte till Sally vid 12 tiden, vi va hundvakt, så hon passade på att få håret färjat av mig, och sedan blev det en 2timmars promenad i stadsparken. Tittade på alla djuren och Jezzie gillad tuppen och en get mest, förtuppen lät och geten busade hon med. På eftermiddgen va jag, mamma, Daniel och Pontus på kalas hos Albin!
Måndag;
Jobb 7 - 16. Daniel var ledig hela dagen, så han åkte ner till Malmö för att kolla på en bil. Ett köp blev det, så han blev en baby-blå Mustang rikare! Supersnygg! På kvällen grillade vi gottit med mamma och pappa, och efter det åkte vi o kollade på eld och raketer med hans föräldrar.
Tisdag(igår);
Varm vårdag, jag och mamma pysslade i trädgården, vi flyttade gullvivor till plommonträden, och även alla småplantor ifrån en stor gräslöksplanta flyttade vi i vårt trädgårdsland så de syns lite mer och får mer plats att växa på! Klippte även rosorna, ajaj det gjorde rätt ont om man inte passade sig vart man satte fingrarna. Vid halv tolv åkte vi iväg, jag, Daniel, mamma och pappa till Kroatorpet för fika!
Idag;
Jobb 7 - 16. Det var ju så himla varmt så direkt när jag kom hem så bytte jag om till bikini o satt och solade med mamma och Pontus i en timma. Hur skönt som helst. Sen promenix med Jezzie. Grillade även idag, men bara korv, men kändes lite som en sommarkväll. Sen har jag och mamma fixat lite till i trädgården, vattnat alla växter och plantor!
Jag fick även ett fnatt, jag tog slut på paprikan för en liten stund sedan, och tänkte att man kanske kan plantera kärnorna. Och så fick det bli. Klippte sönder nägra mjölk-förpackningar och la i jord, och sen tryckte vi ner kärnorna och la på lite till jord och vattnade! Så nu kanske det börjar växa paprika här hemma!
Nu ska jag kolla klart på Arga Snickaren, Ha en skön kväll! ♣

RSS 2.0