Skillnaden

Tjejer ska alltid klara av att stå ut med så jävla mycket alltid, medans killar inte kan klara av ett skit. Medans killar alltid har ett tuffare yttre så visar vi oss ändå alltid glada trots att vi får ta emot så mycket. Vi har så mycket starkare psyke. Sanning. 

Juldagen

Åh, sjukaste utgången på länge! Blev ju endel alkohol ja, började förfesten med Sara, Sally o Sofia hemma hos Sara, gick sen en sväng till Janina och sen ut. Dansade hela tiden från 11 till 2, så jävla kul asså. Alla va supernöjda med kvällen o då kan de inte varit annat än en bra kväll! God Jul
Jordglob

Köpte denna helt underbara jordglob förra veckan! Älskar den och den kommer passa perfekt i min nya lägenhet! Pw

Va inne i stan med bror för att köpa julklappar innan direkt efter jobbet, så jag passade på att röra på mig efter det. Runt munksjön fick det bli, trotsade min mörkrädsla och traskade på. De gick ju bra för jag lever ju ännu! Sjukt skönt ändå att gå själv, få rensa tankarna lite, man hinner ju fundera endel på 50 min. 
Flytt närmar sig


 
Idag är det exakt 3 veckor kvar tills jag flyttar in i min alldeles egna lägenhet! Längtar som bara den! 

Självförtroende

Nåt de flesta tjejer klagar över är sin vikt. Vilket är jävligt fel. Och jag är precis likadan. Det är absolut inget man borde bry sig om, för visst tycker alla personer i ens närhet om en hur man än ser ut? Men av någon anledning så bryr man sig. Och visst är det endå bra att man bryr sig om hur ens kropp är. Om man inte är nöjd så ska man ju självklart göra nåt åt det. Men absolut inte svälta sig. Det är nog för många tjejer som gör det. Det viktigaste är bara att börja röra på sig. Rejält. Och ta bort allt det som inte är nyttigt. Allt godis, läsk och fika. Det va de enda ändringarna jag gjorde för lite mindre än 3 månader sedan. Nu har jag förlorat hela 8 kilo på det. Något jag är väldigt glad över. Men jag har aldrig behövt gå hungrig. Jag har ätit den mat jag alltid gjort. Och mått jävligt bra. 


.

Några månader sen nu. En vän sa till mig förra helgen att hon tyckte jag skulle börja skriva igen. Dåså, bara o köra igång!

RSS 2.0