Påskafton

Min påskafton började med att vi städade lägenheten. Sen gjorde vi oss iordning, för vi skulle åka till taberg på påsklunch. Innan vi åkte dit blev jag ägare till en Suzuki Grand vitara, nöjd tjej ! Efter lunchen va det påskäggsletande, o jag lika ivrig som vanligt över de där, så sjukt kul ! Hittade på Daniels o Pontus ägg först, på bildäck och i ett träd, men mitt va lite svårare gömt, under uterumstrappan ! Senare på kvällen kom Nina till mig o Daniel på lite spelkväll, trevligt!


Påskblomma

Slutade 1 timme tidigare för att vi låg så bra till inför tisdag ! Så när jag kom hem hade Daniel köpt en påskblomma till mig/oss! :) tack älskling!


Fixat påskpynt med mamma idag! Påskris med stickade hattar med fjädrar, tulpaner, ljuslykta, godisskål och påskhäxa :)


Kondition

Helt jävla död efter värsta passet med Elin ! 20 min cykel, 20 min crosstrainer & 20 min löpning. (18 för min del på sista, blev 2 min gå mitt i löpningen). Är helt död nu, vilket va tanken kanske. Det måste ju kännas att man tränat!


Fullspäckad söndag

Idag fyller pappa hela 46 år, grattis till pappsen !
Började dagen med att ställa klockan på 9 för att gå tipspromenad halv 10. Efter det stack jag o Elin till gymmet. Sen hem o duscha för halv 3 åkte vi sen till Daniels mamma o åt middag. Vid 4 va vi hos mamma o pappa för att fira pappa. Han hade gjort tårta, (ja, tro de eller ej). Va väldigt gott, och snyggt även att de va typ första gången han bakade ! Efter det körde jag hem Daniel o hämtade Jonna för storhandling. Nu har vi precis ätit o känner att jag haft fullt upp hela dagen, så nu blir det lite vila innan ny jobbvecka!
(Bild på tårtan pappa bakade, budapest tårta)


Charmtroll


Helg

I fredag efter jobbet hade jag med jezzie direkt hem. Hon skulle bo hos oss en natt, hur mysigt som helst! Hon sov nere i sin bädd, och vaknade inte en enda gång på natten ! Snacka om skönt, för så har de aldrig varit när hon sovit hos oss. Vid 2 tiden igår kom Stina & Sally så körde vi hem henne till mamma o pappa, och vidare till norrahammars sporthall, där de va innebandymatch mellan schenker granngården o cubus. På kvällen kom Stina till mig så fixade vi oss inför kvällens festligheter med jobbarkompisarna. Vi gick även all in på earth hour!


Vitrinskåp

Älskar verkligen vårt vitrinskåp som vi fick hem för 2 veckor sedan! Helt perfekt och alla våra finglas passar alldeles utmärkt därinne! Så nöjd över lampan i och att det är glashyllor. Hittade verkligen det där drömskåpet !


Kolmården lördagskväll

Här kommer 2 bilder till från helgen ! Festlig man kan vara !


Kolmården

Vilken helg ! Började igår morgon med bussresa till Norrköping och vildmarkshotellet. Väl framme så åt vi lunch, efter det va de föreläsning o sen slappa o tagga för kvällen! Vid 20 tiden va de 3-rätters o underhållning. Vid 22 tiden började vi tröttna på o vänta på efterrätten o skulle gå ner o dansa, men vi blev tillsagda att de kommer en artist som vi inte vill missa. O de ville vi inte, för där kom etype. Inte så klatschigt kanske först, men sjukt grymt när han satte igång!! Sen blev de dansa halva natten lång ! Nu har vi ätit en god hotellfrulle o strax åker vi hem!

https://cdn1.cdnme.se/1179505/7-3/pic_513c6b54e087c34b995e74cc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1179505/7-3/pic_513c6b559606ee3ca7a37070.jpg" class="image">


Lips

1 vecka idag med mina nya läppar. Älskar att överläppen är lika stor som underläppen nu ! Nöjd tjej !


Träna

Igår direkt efter jobbet va det träning som gällde. Åkte till Friskis o skaffade årskort, och när vi gick in i gymet kändes de jätteskönt att va igång. Så nu är det träning några dagar i veckan som gäller! :)


Söndag

Började dagen med tipspromenad på 1 & en halv timme, strålande sol gjorde det hur skönt som helst att gå idag! Sen kom mamma o hämtade mig så åkte vi o handlade hallmatta & en ljuslykta till hallen. Tog även en fika på A6, mys ! Sen hängde jag med hem till mamma o pappa så åt hela familjen middag i uterummet som va jättevarmt idag, kändes som sommar ! Nu har jag, pappa o Daniel precis kollat hockey, ingen vila på hela dagen så ikväll blir det hellugnt !


Caviarnaglar

Testade igår att göra caviar naglar med pärlor inköpta på Ullared. Blev sjukt nöjd, dock har några pärlor lossnat under natten, men inte så man stör sig på det, så de ser fortfarande bra ut :)


Doftljus

Älskar dessa ljus från Ullared som är fejk yankee candle, men som doftar helt underbart.


Ullaredsfredag

Igår hade jag ledig dag för att åka till Ullared med mamma! Hade en lista på saker jag skulle handla, men hittade lite utöver det! Köpte inte alls mycket inredning, men delvis en lampa till tredjerummet och ett hjärta som vi har över sängen , hur snyggt som helst !


RSS 2.0