Vakna mitt i natten o inte kan somna om. Sömnbrist på hög nivå. 

Varför sova.?

Den där irriterande känslan när man inte kan sova. Man försöker o försöker som bara den, o hur trött man än är så går det inte. Totalt värdelöst. 
Whitout saying a word, you can light up the dark Ibland ger man bara upp, ibland orkar man inte kämpa mer. 
I livet finns fem saker du inte får tillbaka. Stenen du redan kastat, Orden du har sagt, Ögonblicken du inte tog vara på, Tiden som redan har passerat och Chanserna du inte vågade ta. Livet är kort så omge dig med människor som uppskattar dig och får dig att blomma. Var ärlig och sann, bryt mot de osynliga reglerna, förlåt snabbt kyss sakta, älska helhjärtat och ångra ingenting som fick dig att le. Alla hjärtans dag

Mysig kväll med god mat på olearys med fina vänner! 
Skidmössa

Kommer inte jag va snyggast i backen med denna så vet jag inte vad :) Tänker för mycket

Har alltid fått höra det som de flesta får höra, att behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Och jag är väl den där tjejen med de stora hjärtat. Har svårt för att vara otrevlig mot folk utan att få dåligt samvete direkt. Vill i alla lägen säga förlåt så fort jag gjort något elakt. Men vissa människor, kommer aldrig behandla än så som man behandlar dom. Det är så jävla sorgligt, men så jävla sant. För det finns vissa som man behandlat så jävla bra men som bara behandlat än som skit tillbaka. Det är synd att de människorna som gör så, inte förstår varför man behandlar dom så som man gjort. 

Ensam

Ensamheten är det jobbigaste. Att var o varannan dag haft någon att prata med eller bara ligga bredvid en hel helg eller en kväll tills man ska sova, och helt plötsligt är man bara helt själv. När man sitter i soffan i inser att man faktiskt är ensam, det är otroligt jobbigt. 

-

Jag skulle göra allt för dig. Nu är du nästintill död för mig. 

Inflyttningfest bilder

Med dessa bilder vill jag förklara hur jädra bra kvällen va igår !
 
 

Inflyttningsfest

Ja sjukaste kvällen på länge. Aldrig varit så full tror jag. Började med att jag satt ensam i 30 min o öste i alkohol i kroppen. När alla kom så rann drickan ner i min kropp som värsta stora vattenfallet! Efter ett tag började Johan tycka att jag va för full tror jag, så han öste i mig vatten. I mängder, lika bra de, annars hade jag nog inte ens kommit med ut på krogen. Råkade välta en kandelaber så alla ljus flög ner på golvet, precis bredvid gardinen, tror alla fick lite panik men de gick bra, dock stearin på hela golvet. Sen va de nån som blåste ut resten av ljusen som va tända bara för att jag va nog nära de med mitt hår när jag dansade runt här hemma. Välte oxå ut en drink över min dator, men den klarade sig bra! Galen jävla fest asså, den kommer jag inte glömma på länge. Tack alla underbara som gjorde den så bra! 

RSS 2.0