Jag hatar dig.

Kan man hata och älska samma person på samma gång? 

I
Sömnbrist

Ja, på hög nivå. Snart två veckor i ensamhet, o jag vaknar fortfarande varje natt. Förra veckan va de varje natt efter klockan 3. Nu är de allt emellan kl 2 till 5. Snälla låt mig sova en hel natt utan att behöva vakna o känna hjärtat slå i 110. Sjukt jävla irriterande. 

Sova

Har sovit ensam i över en vecka nu. Det gör lika ont varje kväll. Det är lika jobbigt att känna hur tomt det är i sängen så fort man vaknar. Sjukaste känslan varje kväll och morgon. O veta att de inte kommer ligga någon där på väldigt väldigt länge. Det gör ont. 

Lördag

Lördagen började med Borås o shopping med mamma! Fick bli 5 nya toppar o en stickad tröja. Fin fint, mysig dag med henne! På kvällen blev de dricka en massa alkohol med Stina, Hazel & Anna. Hur gött som helst. De va inte sugna på o gå ut sen när klockan närmade sig 11, så då hängde jag på Sara o hennes klasskompisar ut. Så himla trevliga människor, o jag o Sara stod på dansgolvet nästan hela tiden till de stängde! Helt superkul o dansa med den kvinnan! Saras vän råkade oxå spilla en drink över mig, så linnet blev genomblött men vad gör väl de, har man kul ändå så märker man inte att man är genomblöt! Bra dag och kväll igår! 

.


 

Varför vill man bara ha det man inte kan få? 

Livet.

Jag kommer aldrig glömma alla de gångerna du dumförklarat mig. Det började med att jag undrade om du bara hade ett täcke när jag skulle sova hos dig första gången. Nu vill jag aldrig sova under två täcken längre. När jag pustade åt dig för att du ville ligga så nära mig på nätterna, men nu vill jag alltid somna med dina armar runt mig. Och när jag aldrig hade duschat med någon förut. Nu vill jag aldrig mer duscha ensam. Sen blir det tyvärr väldigt privat, men det är många gånger du tyckt att jag varit konstig, och jag tror att detta var precis så ett förhållande ska vara. 

Träningskläder

Säger hej till dessa snygga träningsbrallor som kommer få spendera väldigt många timmar tillsammans med mig på gymmet :D 
RSS 2.0