No matter how hard I try, you keep pushing me aside. 
The power of finding the right woman


Love is not about sex, going on fancy dates or showing off. 
It's about being with a person who makes you happy in a way nobody else can. When you have something good, you don't play with it. You don't take chances with it. You don't take risks with it. When you have something good, you give every single thing you can. Because when you take care of something good, that something good takes care of you. 

Everyone makes mistakes in life, but it doesn't mean they have to pay for them the rest of their life. Sometimes good people make bad choices. It doesn't mean they're bad. It means they're human. 

Knäcka en människa så hårt. Helt utan anledning. Få höra de orden, som bara krossar än, inifrån och ut. Det känns. Det gör ont. Jävligt ont. Hela tiden. Det är en värk i kroppen som gör att man har ont hela tiden. Inuti kroppen. Knäckt. 

Fuck allt.

  

När du inte ser mig, när du inte vill vara min vän. Kan du inte be mig, istället för att såra mig om o om igen. Have you ever tried sleeping with a broken heart?

De bästa som finns är att få somna i din famn. Närheten, tryggheten och lyckan. 

Morgonpw

Pigg som bara den efter en Pw i detta underbara väder runt munksjön med bästa vän. 
Älska gigantiska blåmärken från jobbet 😳 Krossad.

Om man bara kunde sätta ord på hur dåligt man mår ibland. Även de mest perfekta människor gör misstag i livet. 

Som jag hade dig förut

När Melissa Horn och Lasse Winnerbäck gör en låt ihop kan det inte bli annat än bra. Kan inte sluta lyssna. De två och låtar om känslor, bästa kombinationen. 

Varför är livet så jävla orättvist?

     

Att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än vad du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, då har man iallafall kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt. 


Som ett sår

Varje gång det kliar, är det skönt att klia sönder det. Det är skönt, ända till man märker att det börjar blöda igen. Ändå fortsätter man att klia, alltför många gånger. Att man aldrig lär sig att varje gång man kliar sönder det, tar det ännu längre tid för det att läka. 

Pwmusik

Bästa o lyssna på när man tar sig en Pw, gammal musik från fjortistiden. Texten på denna låt är bara för himla bra. 
Stockholm

Lyckan när man kan gå i tajta byxor & tajt top utan att de bubblar fett överallt. Den glädjen hade jag i lördags, så glad över mig själv har jag inte varit på länge. Det kändes extra skönt just den kvällen Avicii spelade o vi va där o dansade sönder. Så sjukt galen kväll. Så jävla bra, och så underbart umgänge. Har haft en så sjukt grym helg i Stockholm, har levt livet så mycket det bara går skulle man kunna säga. Perfekt. 
Shopping!

Dagen har bestått av shopping med Ine! Blev en jacka, två väskor, en top, halsband o ett par svarta byxor! Så jävla nöjd med allt och de va lätt värt varenda peng! RSS 2.0