Mysigaste ❤️ 


Är inte detta julstämning på hög nivå så vet jag inte vad som är det! Dina ögon borde vara förbjudna i denna värld, de kan få vilken tjej som helst att falla. De lyser som de finaste stjärnorna, och när du ler så blir man som förtrollad. 


Otroligt bra myskväll med underbara människor! 
Nya läppar 👌Efter ha blivit hämtad akut på jobbet och varit på sjukhuset får mamma ta hand om mig idag, så nu blir det god mat och gos med Jezzie! 

Fett trött o seg i kroppen efter dagens långpromenad! 


Shopping timeForget yesterday, forget the old, live for today, live for the new. 


Jacuzzi med fina tjejor! 


Kan man annat än att älska denna doft? 


I quit crying long enough2015

2015 kommer bli ett bra år, för mig & min framtid. Jag längtar något oerhört. 
Äntligen börjar jag må bättre! Fortfarande inte super pigg men imorgon blir det jobb, hoppas det går bra o att jag inte blir sämre nu, det orkar jag inte med just nu! 

Troligtvis en av få gånger i mitt liv jag kollar på fotbollsgalan. 


Klarvaken i över 2 timmar. Hostar, nyser, ont i halsen & huvudet, fryser & mår illa. Även dags för öroninflammation(?!) igen kanske. Sån go kombination. Idag blev det inget jobb för min del, trist. 

Att falla för någon är en frestelse som inte går att hantera. 


Ibland hade det varit skönt att sova med någon vid sin sida. Ibland spelar det ingen roll vem det är, bara någon. 

Om du aldrig kan känna dig nöjd med dig själv, om du dagligen tycker att du måste förändra någonting med dig själv, så tycker du aldrig om dig själv. Och sålänge du aldrig tycker om dig själv, kan du inte tycka om någon annan. Det är så sorgligt, för tycker du inte om dig själv när någon annan tycker om dig, så är chansen stor att du aldrig kommer tycka om dig själv, och aldrig någon annan heller. 

Halloween

Gårdagens halloween fest va lika bra den! 
Halloween

Gårdagens halloween fest va kanoners! 

RSS 2.0