Första dagen på veckans kvällsjobb avklarad och en kvällspw på det oxå. Imorgon börjar jag klockan 7 så de blir 12 timmars jobb, gött värre! Invigde mitt nya halsband i gårdagens utgång, sån perfektion på det 👌
I heard you're a player. So let's play a game. 

Let's sweet talk. Let's play fight. Let's talk 24/7
Let's tell each other good morning and good night every day. 
Let's take walks together. 
Let's give each other nicknames. 
Let's hang out with each others' friends. 
Let's go on dates. Let's talk on the phone all night long. 
Let's hold each other. Let's kiss and hug. 

And whoever falls in love first, loses

I have been to hell and back – and let me tell you, it was wonderful. 


Helt slut i både huve O kropp efter dagens 12 timmar på jobbet, o min förkylning gör det bara värre. Känns som de får bli en go dusch nu för att tagga inför morgondagens minst 9 timmars jobb, då det är beordrad övertid till 17 imon på vartenda kotte inne på jobbet. Och jag som vill ha lite extra pengar jobbar säkert till 18 eller 20 imon igen, man kan ju sova på helgen liksom 👍 cash is king. 

Trevlig kväll med Sally, Matilda o deras bög kompisar 👌 


Happy Valentines day! När man är hyfsat långt ner på sin lycka-stapel, och öppnar upp sig näst intill helt och hållet för en kille på jobbet, som både har fru & barn, och han säger att man är en HQ brud. Då stiger man lite på den stapeln och humöret förändras en aning och gör dagen lite bättre. 

Jag kan ge utan att ta, jag kan få dig att må bra. Det känns ju iallafall när dehär börjar läka, jag blir galen med tanke på att hela insidan på armen kliar, ilandsproblem. 


Gör mig redo för en dag i tatueringsstudion! RSS 2.0