You say I'm crazy
Cause you don't think I know what you've done
But when you call me baby
I know I'm not the only oneI just died in your arms tonight 
Mina ögon får mig att se ut som ett missfoster. Ögonskölj 4 gånger om dagen och ögonsalva 2 gånger om dagen, som man blir gul av och inte får pilla bort det som hamnar runt ögonen och att låta bli att klia är det jobbigaste. Att hela tiden bara gå o låta de vara trots att det svider för att det känns som det är grus i hela ögonen, sen att det kliar både i och runt dom. Och att försöka låta bli att pilla bort slemmet som lägger sig i kanten, ja de är faktiskt omöjligt. Laddar upp för en kvällsvecka på jobbet utan att ens kunna andas genom näsan.. Och grym kväll med en jädra massa tjejer! Grym dag i backen med Stina! 

Jag älskar mina nya jackor jag inhandlade idag! Båda impulsköp, men det är de bästa köpen. Dock har jag trånat efter den vita Peak jackan sen i början av december så kände att de va dags nu! Att välta ner en stor metall ställning mitt på underarmen innan den flyger ner på golvet och hela jobbet vänder sig om mot mig för att det väsnas så, är faktiskt inte det minsta skönt. Att sen knappt kunna lyfta någonting mer under hela dagen är inte heller jätte uppskattat. Hoppas att det går över under natten, och hoppas innerligt att det inte är en spricka med tanke på att det isar runt punkten där den träffade. Bitter tjej. 

Tatueringstid bokad, ofta inte jag är lyckligast i världen nu! Kommer bli så jävla perfekt så de finns inte! 

Mina nya vårskor, så in love! Riktigt hemsk dag, då måste jag unna mig. I kroppen rusar små hormoner, känns som om dom är miljoner, i dina ögon kan man drunkna, ja utan flytväst lär jag sjunka. 
Don't get me wrong, I think you're alright. 
But that won't keep me warm in the middle of the night. Jag känner min kropp allt för väl. Välkomnar ikväll magsjukan, inte så jävla lycklig tjej här asså. Tur man har världens bästa kompis som man kan ringa så hon kommer med bra dricka till mig! 
Hemma från bio mys! Helt plötsligt kommer äckligaste känslan med illamående till tusen och tror jag fryser ihjäl, nej nej nej inte bli sjuk nu, det klarar jag inte av! 

Grym kväll med underbara tjejer! Nyfärgat hår, bästa känslan! 


Gopro kamera, yankee candle, presentkort och en megafin snöglob med änglar fick jag i födelsedagspresent! Underbart! 
Nu blir det en kväll som består av att laga lite mat, måla naglarna & bara ta det sjukt lugnt. 


Nu är det dags för mitt födelsedagsfirande, 2 veckor för sent, men bättre sent än aldrig! Let's do this 


Jag tänker inte leva mitt liv utifrån vad som är rätt och fel för andra. Jag tänker leva mitt liv som jag själv tycker om, jag tänker göra det jag vill vare sig det är rätt eller fel. Jag kommer såra människor för att själv vara lycklig, för att jag förtjänar det. Jag tänker vara egoistisk, för att jag mår bra av det. Det är bara jag själv som kan göra mig lycklig, genom att göra det jag känner för, varje dag, vare sig om något känns bra en dag så kanske något annat känns rätt nästa dag. Jag kommer ta en dag i taget, och aldrig ångra någonting. 


RSS 2.0