Darling, I'm a nightmare dressed like a daydream. Jag vill även denna midsommar göra 2 kransar, en till mig och en mindre. Men att ha kännedom om att jag kanske inte ens kommer kunna ge dig ett påskägg i år får mig att bara vilja försvinna och vart jag än tar vägen så ska du alltid finnas kvar när jag kommer hem. Mumsig lunch med Stina efter 5 timmars lördagsjobb. Ditt leende går ju att dö för. En biljardkväll med bra människor 👌 Det kallas tvivel det där som stör, det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör. 

Jobblördag, behöver vart enda öre jag kan få! Härlig & mysig kväll med start på shooters o sen fika på bryggan! Lärt mig några fula ord på arabiska, alltid kul med språk 👌 


Dags för att testa på shooters o spela lite biljard! Weeeey resa till London bokad med Elin, Stina & Hazel, kommer bli awesome! 

Världens finaste burkar har jag skaffat mig! Wihooo summerburst brillorna inhandlade, så jädra nöjd! 
Och även världens sötaste sommartopp. 
Härlig söndag hos familjen där det har tvättats bilar, grillats oxfilé, myst med Jezzie och fick en fin orkidé av pappa eftersom det är internationella kvinnodagen idag! Smärtan. Kul dag. 5 timmar på sjukhuset med röntgen. En smäll i handen verkade inte så illa första ögonblicket men när jag kollar på den o de sticker ut nåt nedanför tummen så trodde jag att jag skulle svimma. Den synen va hemsk. Men det var inget brutet, vad som syntes på röntgen men de är osäkra på båtbenet vilket jag märker inom några dagar. En massa inre blödningar kommer göra min hand ful men jag måste hålla den lindad ifall det är något de missat. Kul helg. But you won't see me fall apart
Cause I've got an elastic heart
Veckans matlådor klara 👌 
Kyckling & pastasallad med mängder med olika grönsaker o frukt! Feting grym kväll igår, Angelica hade sitt 25-års firande med utgång på det och allt va perfekt! 
RSS 2.0